• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Հավի նրբաբլիթ/ալադի կեֆիրով և պանրով

Հավի նրբաբլիթ/ալադի կեֆիրով և պանրով

Բաղադրիչներ

  • 640 գ. հավի աղացած միս
  • 1,5 բաժակ կեֆիր
  • 2 ձու
  • 100 գ. պանիր
  • 7 թ/գ ալյուր
  • աղ (ըստ ճաշակի)
  • ձեթ (ըստ ճաշակի)

 

Պատրաստման եղանակ

 

Առաջին հերթին նախապես աղացած հավի մսին ավելացնել 2 ձու, այնուհետև լավ խառնել: Նախապես մանրացնել պանիրը և խառնել կեֆիրի հետ և ստացված զանգվածը ավելացնել հավի մսին և լավ խառնել մինչև բոլոր բաղադրիչները միաձուլվեն: Այս գործողությունները ավարտելուց հետո ձեռքով ձևավորել փոքրիկ, հնարավորինս բարակ և օվալ կոտլետներ:

 

Նախապես տաքացնել թավան, լցնել ձեթը և ստացված կոտլետները տապակել այնքան մինչև կոտլետը ստանա ոսկեգույն երանգ և հետո պտտել և մյուս կողմը նույնպես նույնքան տապակել:

 

Խորհուրդ

Կոտլետները տապակելուց հետո դնել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը չմնա ալադիների վրա:

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում