• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռային հրաշք

Կաթնաշոռային հրաշք

Բաղադրիչներ

Խմորի համար

  • 400 գ. Կաթնաշոռ
  • 1 ամբողջական ձու
  • 1 ձվի սպիտակուց
  • 60 գ.ամբողջահատիկի ալյուր
  • վանիլին

 

Կրեմի համար

  • 150գ. թթվասեր 
  • 1 ձու 
  • գետնախնձորի օշարակ
  • հատապտուղներ

 

Պատրաստման եղանակ

Առաջին հերթին վերցնել կաթնաշոռը և դրա վրա ավելացնել ձուն: Խառնել իրար հետ մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Այնուհետև ավելացնել ամբողջահատիկի ալյուրը: Ձեռքով լավ հունցել, որպեսզի բաղադրիչները խառնվեն և ստացվի գունդ:
Ստացված գունդը կլորացնել և կտրատել հավասար հատվածների, և խմորից ստանալ գնդիկներ, այդ գնդիկները տափակացնել և նրանց մեջտեղի հատվածում բացել փոքր խորությամբ հատված, որի մեջ հետո ավելացվելու է կրեմը:
Կրեմի համար իրար հետ խառնել թթվասերը, ձուն և գետնախնձորի օշարակը: Համասեռ զանգված ստանալուց հետո, կրեմը լցնել խմորի գոգավոր հատվածում և իր վրա շարել նախընտրելի հատապտուղները:  
Այս բոլոր գործընթացները ավարտելուց հետո ստացված բլիթները դնել նախապես տաքացված ջեռոցում (180-190) և պահել 20-25 րոպե:

 

Խորհուրդ

Ձվի դեղնուցի մնացորդները կարելի է քսել խմորի վրա, որպեսցի ստացվի ավելի կարմրավուն բլիթներ: 
Թթվասերի փոխարեն կարող եք օգտագործել «Ani Product»-ի հունական յոգուրտները՝ դասական, վանիլային և հապալասով:

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում