• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Դդմով տոստ

Դդմով տոստ

Բաղադրիչներ

  • 4 հատ մեծ ձու
  • 120 գ (½ բաժակ) դդմի խյուս (պյուրե)
  • 180 գ (¾ բաժակ) «Անի»-ի կեֆիր
  • 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 30 գ (¼ բաժակ) ալյուր
  • 1 պտղունց աղ
  • 1 թեյի գդալ վանիլային էքստրակտ
  • 1 թեյի գդալ դարչին
  • 1 թեյի գդալ համեմունքների խառնուրդ (ըստ նախընտրության)
  • ¼ թեյի գդալ աղացած ընկույզ (ըստ նախընտրության)
  • Կարագ կամ յուղ՝ տապակելու համար
  • 8 կտոր տոստի հաց (բրիոշ)
  • Ազնվամորի՝ զարդարելու համար

 

Պատրաստման եղանակ

  • Վերցրեք միջին չափի ափսե, որի մեջ կտեղավորեք հացի կտորները։

  • Ափսեի մեջ լավ խառնեք ձուն, դդմի խյուսը, կեֆիրը, շաքարը, ալյուրը, աղը, վանիլային էքստրակտը, դարչինը և համեմունքները։ Խառնեք մինչև ստացվի միատար և հարթ զանգված։

  • Միջին կրակի վրա դրեք թավան և թողեք տաքանա։ Ավելացրեք կարագ կամ յուղ (ըստ ցանկության), որպեսզի ծածկվի հատակը։

  • Հացի յուրաքանչյուր շերտը լավ թաթախեք պատրաստի դդմով խառնուրդի մեջ՝ երկու կողմերից։ Թողեք մի քանի վայրկյան, որպեսզի հացը ներծծվի։

  • Տապակեք հացի թաթախված կտորները տաք թավայի վրա՝ մինչև երկու կողմերն էլ դառնան ոսկեգույն և փքուն։

  • Մատուցեք տոստերը տաք վիճակում և զարդարեք թարմ ազնվամորիով։

 

Խորհուրդ

Ավելի արտահայտիչ համի համար մատուցելուց առաջ վրան կարող եք ցանել մի փոքր դարչին և շաքար կամ ավելացնել մեխակի օշարակ։

Բարի ախորժակ 🍂

 

Համեղ բաղադրատոմսեր



Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում