• Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Խաղարկություններ
    • Նոր տարի Նոր Մեքենա
    • Ջերմ ձմեռ ANI Product-ի հետ
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • ՄԻԱՑՐՈՒ՛ ԱՄԱՌ Բլոգ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Կաթնաշոռային Փքաբլիթներ

Կաթնաշոռային Փքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

  • «Անի‎» կաթնաշոռ - 250 գ.
  • Ձու -3 հատ
  • Շաքարավազ - 3 ճ.գ.
  • Ալյուր - 8 ճ.գ.
  • Սոդա - 1/2 թ.գ.
  •  Աղ - 1 պտղունց
  • Բուսայուղ
  • Շաքարի փոշի և վանիլին՝ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակ

  1. Խոր ամանի մեջ խառնել կաթնաշոռը, ձուն, ալյուրը, շաքարավազը, սոդան և աղը մինչև միասեռ զանգված դառնալը:
  2. Փքաբլիթների խմորը գդալի կամ ձեռքերի օգնությամբ ձևավորել:
  3. Տապակի մեջ առատ բուսայուղ լցնել, լավ տաքացնել:
  4. Տապակել մինչև ոսկեգույն դառնա:
  5. Մատուցել տաք վիճակում ՝ վանիլինի հետ խառնած շաքարի փոշով, կամ ձեր նախընտրած մուրաբայի հյութով:


Բարի ախորժակ

Բաղադրատոմսեր
1914-kaxvac-tjut.png

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2025.Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է
AMCG Agency-ում