• Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Aniproduct
  • Գլխավոր
  • Ընկերություն
    • Գործարան
    • Լաբորատորիա
    • Որակ և ձեռքբերումներ
    • Առաքելություն
    • Արժեքներ
    • Պատկերասրահ
    • Նորություն
      • Բլոգ
      • Միջոցառումներ
      • Ժամանց
    • Ֆերմային տնտեսություն
  • Արտադրանք
    • Կաթնամթերք
    • Քաղցրաշոռ
    • Սենյորա Ֆլորա
    • Պաղպաղակ
    • Լիմոնադ
    • Աղբյուրի Ջուր
  • բաղադրատոմսեր
  • Կապ
Խաղարկություն
Բանանով փանքեյք

Բանանով փանքեյք

Պատրաստաման եղանակ Հարել ձուն և կաթը, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը և համեմունքը: Խառնել հնդկընկույզի քերուքը, հալած յուղն ու ճզմած բանանը: Տապակել չկպչող տապակի մեջ, ցածր կրակով: Առաջին կողմը եփվելուց հետո, դարձնել փենքեյքը և եփել երկրորդ կողմը:

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Շոկոլադե մաֆիններ

Շոկոլադե մաֆիններ

Պատրաստման եղանակ Կարագն ու շաքարավազը լավ հարում ենք, այնուհետև հատ առ հատ ավելացնում ենք ձվերը, վանիլինը, կակաոն և աղը։ Զանգվածը շատ լավ հարում ենք, ինչից հետո էլ ավելացնում ենք թթվասերն ու ալյուրը։ Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանների մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 25 րոպե։Մաֆինները ցանկության դեպքում կարող ենք դնել թղթե ձևամանների մեջ, վրան շաքարի փոշի ցանել և մատուցել։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Թթվասերով տորթ

Թթվասերով տորթ

Պատրաստաման եղանակ Ձվերը խփել շաքարավազի հետ մինչև միասեռ զանգված դառնալը: Ավելացնել թթվասերը, հալեցրած մարգարինը, աղը, ալյուրը, ավելացնել 1/2բաժակ եփված սառեցրած ջրում լուծած սոդան: Խմորը բաժանել երեք մասի, մեկին ավելացնել կակաոն: Թխել երեք խմորներն էլ: Շերտերը իրար միացնել թթվասերային կրեմով (կակաոյով շերտը պիտի լինի մեջտեղում): Վրան լցնել հալած շոկոլադը: Կրեմի համար թթվասերը խփել շաքարավազով և կակաոյով:

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Կաթնային բիսկվիթ

Կաթնային բիսկվիթ

Պատրաստման եղանակ Իրար խառնել կարագը, շաքարավազը և աղը, հարել դրանք։ Այնուհետեւ, մեկ առ մեկ ավելացնել զանգվածին ձու, շարունակելով հարել։ Ալյուրը խառնել օսլայի և փխրեցուցիչի հետ, այնուհետեւ ավելացնել այդ զանգվածին կաթը։ Ստացված խառնուրդը  ավելացնել խմորին։ Ամանը պատել թղթով և դնել ջեռոց 180C, 30-40 րոպե:

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ

Կաթնաշոռով փքաբլիթներ

Պատրաստման եղանակ Տրորել կաթնաշոռը ավելացնելով շաքարավազ, լավ խառնելուց հետո ավելացնել նաև ձուն: Այնուհետև պետք է ավելացնել փխրեցուցիչը և աղը, աստիճանաբար մաղելով լցնել ալյուրը և հունցել մինչև միատարր փափուկ խմոր ստանալը: Խմորը բաժանում ենք 4 մասի, որոնցից յուրաքանչյուրից ստանում ենք գլանակներ՝ մոտ 3,5 սմ հաստությամբ: Խմորի յուրաքանչյուր գլանակը պետք է կտրել մանր կտորներով: Միջին կրակի վրա կաթսայի մեջ տաքացրեք բուսական յուղը: Յուղը պետք է լինի բավարար, այնքան, որ դրա մեջ խմորի կտորները ազատորեն լողան: Կտրտած խմորը պետք է լցնել տաքացած բուսական յուղի մեջ և տապակել բոլոր կողմերից մինչև դարչնագույն դառնալը: Եռացող յուղի մեջ բլիթներն իրենք իրենց են շրջվում: Արդեն պատրաստի փքաբլիթները հանել, շարել թղթե անձեռոցիկի վրա, որ ավելորդ յուղը քամվի: Տաք վիճակում վրան շաղ տալ շաքարի փոշի և մատուցել:

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Նարնջով կարկանդակ

Նարնջով կարկանդակ

Պատրաստաման եղանակ Խմորը պատրաստելու համար կաթը գոլացնել, ավելացնել խմորիչը, շաքարավազը և խառնել, ապա թողնել հասունանա։ Մարգարինն ալյուրի հետ լավ տրորել, ավելացնել կաթը, աղը և խմորը հունցել, թողնել մեկ ժամ՝ մինչև լավ հասունանալը։ Նարինջը մսաղացով աղալ, խառնել շաքարավազին։ Խմորը բաժանել երկու մասի։ Ջեռոցը տաքացնել 190-210 C, տապակը յուղել, խմորը ավելացնել, վրան լցնել շաքարավազով նարինջը, փռել խմորի երկրորդ շերտն այնպես, որ ծածկի նախորդին։ Ձուն հարել, քսել վրան և թխել մինչև վարդագունելը։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Թխվածքաբլիթ մարմելադով

Թխվածքաբլիթ մարմելադով

Պատրաստաման եղանակ Ամանում խառնել ալյուրը, կարագը, շաքարավազը, մանդարինի քերուկը և դարչինը։ Ձեռքերով վերածելլ փշրանքների։ Դանդաղ ավելացնել կաթը և դարձնել փափուկ խմոր։ Փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 30 րոպե։Այս ընթացքում  տաքացնել վառարանը 180 աստիճան։ Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ։ Կտրատել սրտիկաձև։ Խմորները տեղավորել թխման թղթով պատած ջեռոցի սկուտեղի վրա։ Կենտրոնում տեղավորել մարմելադը։ Թխել 10-20 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Մատուցել սառը վիճակում։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Կաթնաշոռային թխվածք չամիչով

Կաթնաշոռային թխվածք չամիչով

Պատրաստաման եղանակ Չամիչը լվանալ, պահել տաք ջրում 10 րոպե, չորացնել։ Կաթնաշոռը հարել հարիչով, ավելացնել ձուն, շաքարավազը, աղը, կաթը և լավ խառնել։Կաթնաշոռային զանգվածին ավելացնել 150գ փափկեցրած կարագը, 150գ մանրաձավարը։Վերջում ավելացնել չամիչը, զգուշորեն խառնել։Թխման տարան պատել կարագով, ցանել 2 ճ/գ մանրաձավարը։Զանգվածը տարածել թավայում, թողնել 30րոպե։Թխել 190 աստիճանում 45 րոպե, մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջանալը։Մատուցել թթվասերով։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Թխվածքաբլիթ նուշով

Թխվածքաբլիթ նուշով

Պատրաստաման եղանակ Կարագը հալեցնել թույլ կրակի վրա, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը, աղը և կաթը։ Պատրաստել 3 րոպե։ Կրակից վերցնել, ավելացնել վանիլինը, թողնել 5-10 րոպե։ Տաքացնել վառարանը 175 աստիճան։ Ջեռուցման ամանը պատել թղթովև լցնել խմորը լցնել, թխել 6-8 րոպե մինչև ոսկեգույն դանալը։ Թողել սառչի 5 րոպե։ Թխվածքաբլիթը կարելի է մատուցել շոկոլադի մածուկով կամ <<Նուտելլայով>>։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More
Շոկոլադե չիզքեյք

Շոկոլադե չիզքեյք

Պատրաստաման եղանակ 24սմ տրամագծով ֆորման ծածկել թղթով։ Թխվածքաբլիթը մանրացնել, ավելացնել կարագը և հարել։ Լցնել ֆորմայի մեջ, եփել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում 10 րոպե։ Ջեռոցը չանջատել։ Շոկոլադի մի մասը մանրացնել,մյուս մասը հալեցնել։ Հարել սերուցքային պանիրը, թթվասերը, շաքարը և հավկիթները։ Ավելացնել մանրացված և հալեցրած շոկոլադը, լիկյորը։ Լցնել ստացված զանգվածը ֆորմայի մեջ նախորդ շերտի վրա։ Չիզքեյքը դնել ջեռոցի միջին հատվածում, եփել 1 ժամ։ Չիզքեյքը թողնել սառչի և դնել սառնարանը 4 ժամով։ Մատուցելուց առաջ զարդարել այն։

Ani Product

20.12.2022

recipes

Read More

Load More

ՄԵՐ ՄԱՍԻՆ

  • Ընկերություն

ANI PRODUCT

  • Գաղտնիության քաղաքականություն
ՀԵՏԵՎԵՔ ՄԵԶ

Ani Product © 2020. 
Բոլոր իրավունքները
պաշտպանված են
Կայքը պատրաստվել է

AMCG Agency-ում